Istoria interzisa

Este NASA hotărâta să-i ajute pe arheologii din India să investigheze picturile vechi de 10.000 de ani in care apar OZN-uri și ființe care poartă costume spațiale? Potrivit Daily Star, răspunsul este da.
În întreaga lume, culturile preistorice au încercat să transmită un mesaj prin arta pictarii pietrelor.
Indiferent unde ne uităm, indiferent dacă este America de Nord, Centrală și America de Sud, în Europa, Asia și Africa, oamenii care au trăit pe Pământ cu mii de ani în urmă au creat artă, reprezentând evenimente la care au asistat în timpul vieții.

 Unele dintre aceste picturi vechi pe piatră descriu scene obișnuite din viața de zi cu zi cum ar fi vânătoarea, în timp ce alte ilustrații provoacă uimire depasind înțelegerea noastră in privinta istoriei umanității.


  Dacă călătorim în India, de exemplu, vom găsi pesteri cu o serie de picturi ciudate, unde in unele imagini apar figuri umanoide care poartă un fel de arme și sunt îmbrăcate în ceea ce mulți consideră că sunt "costume spațiale".
Un grup de arheologi indieni a abordat NASA și Agenția Indiană de Cercetare Spațială pentru a le ajuta să descifreze câteva picturi preistorice descoperite în 2014 în peșterile Charama din statul central Chhattisgarh. Multe dintre aceste petroglife vechi de 10.000 de ani reprezintă figuri asemănătoare extratereștrilor și OZN-urilor, așa cum se văd în filmele science fiction contemporane.

 Arheologul JR Bhagat a fost uimit de imagini, scrie Daily Star.



 "Constatările sugerează că oamenii preistorici ar fi putut să vadă sau să-și imagineze ființe de pe alte planete, ceea ce continuă să trezească curiozitatea oamenilor și a cercetătorilor de astăzi", au spus arheologii.
JR Bhagat explică faptul că în orașul Charma nu există experți în domeniu care ar putea ajuta la rezolvarea misterului din spatele ilustrațiilor ciudate si că părți ale desenelor sunt greu de interpretat,  unele dintre personaje sunt reprezentate detinand obiecte care par a fi niste arme.



 "Picturile sunt realizate în culori naturale care nu s-au sters de-a lungul anilor. Figurile ciudate sculptate sunt văzute ținând obiecte asemănătoare armelor și nu au caracteristici clare. În special, nasul și gura lipsesc. În câteva poze, sunt chiar arătați că poartă costume spațiale. Nu putem respinge posibilitatea imaginației de către oamenii preistorici, dar e aproape absurd", a spus Bhagat.

Dacă ne uităm si la alte situri vechi din întreaga lume, vom observa cum, cu mii de ani în urmă, oamenii preistorici din întreaga lume, au creat o serie de petroglife și picturi în peșteri. De ce omul preistoric a desenat ființe ciudate cu 6 degete, căști, bocanci și ceea ce par a fi costume spațiale, este un mister la care nimeni nu a putut să dea un răspuns acceptat.


În Australia, de exemplu, preistoricii au creat sute de picturi misterioase in peșteri si care sunt cunoscute astăzi ca Picturile Peșterilor Wandjina. Acest set de ilustrații descoperite au o vechime de peste 100.000 de ani și ne arată ființe misterioase cu ochi masivi, capete mari și construcții ciudate.

 Unii autori sugerează că Picturile de Peșteri Wandjina sunt unele dintre cele mai vechi exemple de contacte extraterestre.

Sursa: Daily Star


Comentarii