5 Motive pentru care merită să investești într-o geantă de piele naturală

Gențile din piele naturală sunt accesorii rafinate care întregesc ținutele de zi cu zi, dar și pe cele pe care le porți la evenimente speciale. Prețurile mai mari pot fi, însă, un motiv în plus să fii mai selectivă în privința lor. Eziți să cumperi un anumit model? Hai să descoperim împreună 5 motive pentru care chiar merită să ai în colecția ta de accesorii măcar o geantă din piele naturală.

Diversitatea de modele de genți poate fi amețitoare pentru orice pasionată de modă. Ai la dispoziție diferite dimensiuni, iar ca stil sigur te tentează formele interesante, culorile, iar prețul e și el important în luarea deciziei. Înainte să cumperi încă o geantă pentru colecția ta, ai următoarea dilemă: alegi un model mai accesibil ca preț, din piele ecologică sau investești într-o geantă de piele mai scumpă? Decizia e a ta, desigur, dar vrem să ai toate datele înainte să te hotărăști – iar noi chiar credem că gențile din piele naturală merită investiția.

O geantă de piele va supraviețui mai mult timp
Poșetele realizate din piele naturală sunt o investiție pentru mai mulți ani și te vei bucura de ele pe termen lung. Sunt mai rezistente și, dacă le și îngrijești corespunzător, nu vor apărea în timp pe suprafața lor crăpături, zgârieturi, pete, iar materialul nu se va deforma. În plus, calitatea materialului le face și mai generoase în ceea ce privește numărul și greutatea obiectelor pe care le porți cu tine. Mai mult, culorile genților din piele nu scad în intensitate în timp, ci capătă o patină rafinată, mai ales cele în nuanțe naturale de negru sau brun.

Gențile de piele sunt sinonimul eleganței
Prețurile genților de piele de brand pot fi destul de piperate. Astfel, ele devin sinonimul luxului și a bunului gust, în combinație cu designul deosebit. Când o femeie poartă o geantă de piele, e admirată, e surprinzătoare – nuanțele pielii naturale arată elegant și nobil. Merită să fii tentată și să accepți tentația unui model de geantă din piele naturală – va fi accesoriul care întregește un look impecabil.

Gențile din piele naturală poartă parfumul luxului
Nu doar la figurat ci și la propriu! Pielea naturală de înaltă calitate are un parfum delicat specific, neutru. Dacă mirosul neplăcut, toxic al accesoriilor din materiale artificiale ieftine e ceva ce vrei să lași în urmă, varianta din piele naturală e răspunsul.

Gențile din piele naturală se potrivesc cu orice
Anumite modele de genți din piele sunt pur și simplu atemporale – amintește-ți de faimosul model Birkin de la Hermes, care are deja peste 30 de ani și e în continuare în top. Clasicul nu se demodează niciodată. Forma trapezoidală, într-o culoare temperată, neutră – acestea creează accesoriul perfect pentru costume feminine clasice dar și pentru jeans și un tricou. Poți purta un clutch din piele la un party dar îți va fi util și ca accesoriu stylish la plimbare sau la o întâlnire. Combină-l cu orice, poți face asta pentru că pielea naturală se împletește frumos cu textura de jeans, materiale delicate și transparente, bumbac sau in natural și chiar și materiale lucioase precum satinul.

Minimaliștii se vor îndrăgosti de gențile din piele naturală
Femeile pasionate de shopping își doresc deja să aibă o geantă de piele în garderobă. Dar cum rămâne cu cele care preferă o garderobă minimalistă? Ei, bine, o geantă din piele naturală se potrivește perfect cu principiile celor care îmbrățișează ideea de Slow Fashion – un model clasic, simplu, fără decorațiuni sezoniere va fi un accesoriu universal, durabil și atemporal. Se potrivește în multe stuații și nici nu va deveni irelevant după un sezon.
Sursa : answear.ro

Comentarii